SEO - Søkemotoroptimalisering

SEO - Søkemotoroptimalisering: 

SEO handler om å oppnå best mulig rangering når produktene og tjenestene du tilbyr søkes etter på Google. Googles algoritmer har som formål å finne de beste resultatene av søk som er basert på relevans. En optimalisert nettbutikk med godt innhold vil kunne reagere høyere i Googles organiske søk og blir vist oftere av Google ved relevante søk for dine produkter og tjenester. Dette gir deg derfor flere gratis besøkende og en lavere klikkpris i Google Ads. 

 

(Nettbutikken må optimaliseres før oppsett av kampanjer på Google for å øke relevansen for annonsene og redusere annonsekostnadene) 

Pris: etter vurdering av nettbutikken og gjennomgang av produktene. 

 

Google Ads: 

Hvor ofte går du til neste side på Google? Sjeldent? Over 70% av befolkningen gjør heller ikke det. Det er derfor viktig at du er synlig på første siden når noen søker produkter eller tjenester som du tilbyr, hvis ikke er det lav sannsynlighet for at du får relevante klikk inn på nettsiden din. På Google har du en unik mulighet til å treffe de som er ute etter akkurat det du tilbyr - i det øyeblikket de søker etter det.

 

Google står i dag for over 90% av alle søk som blir gjort i Norge. Dette er en av mange grunner til at det er den beste måten å annonsere på. På Google betaler du kun når kunden søker på dine utvalgte søkeord og klikker på din annonse. Du finner derfor ikke en mer lønnsom annonsekanal enn Google Ads. 


Jeg setter opp målrettede annonser i den kategorien du måtte ønske. Jeg justerer og optimaliserer de ulike kampanjene etter behov og du velger selv ønsket annonsebudsjettet.

(Dette krever en Google Analytics og en Google Ads konto) 

Pris: 1799,-

Analyse og innholdsveiledning av nettbutikken: 
Prosessen fra kunden gjør ett søk på nett, finner nettbutikken din og gjennomfører kjøpet hos deg skal være enkel, oversiktlig og trygg.  For en best mulig brukeropplevelse for kunden krever det at nettbutikken gir et godt førsteinntrykk, har en god struktur og tydelig kategorisering av produktene. Kunden skal enkelt finne frem til riktig produkt og informasjon etter sitt behov. 

Jeg tar en gjennomgang av nettbutikken med fokus på hvordan din butikk fremstår i forhold til struktur og brukervennlighet for kundene. Jeg analyserer innhold og gir tips til hvor du kan legge til eller justere innhold, verktøy og bilder for å øke ordreverdi og trafikk til nettbutikken. 

Pris: 1499,-

Gjennomgang av Facebook og Instagram bedriftsside:  

Ønsker du å skape merkevarebevissthet, et personlig forhold til dine kunder, mulighetene for en økt kundeservice og trygghet hos kundene? Da er Facebook og Instagram kanalene for deg! Jeg analyserer bedriftsidene og gir konkrete tips til hvor du kan legge til eller justere innhold, ressurser, informasjon og bilder slik at kundene har enkel tilgang til alt de måtte trenge gjennom deres bedriftsider. 


Jeg klargjør bedriftsidene til annonsering ved å sette opp alle nødvendige verktøy og jeg kommer med tips og forslag til hvordan dere kan forbedre bedriftssidene og hvordan dere kan holde den aktiv og oppdatert til enhver tid. (Dette anbefales før oppsett av kampanjer på Facebook/Instagram for å få best resultat ut av kampanjene)

Pris: 1499,-

Facebook/Instagram Salgskampanje: 

Du har kanskje sett annonsene selv? Du ser blant annet annonser i nyhetsoppdateringen, feeden og i stories. Ved hjelp av alternativene disse plattformene gir deg, kan du velge hvor og hvem din bedrift skal være synlig for. Med en salgskampanje på Facebook/Instagram kan du nå ut til et stort målrettet publikum som er interessert i dine produkter. Jeg setter opp en kampanje på Facebook/Instagram med de produktene eller kategoriene du måtte ønske. Du velger selv annonsebudsjett.

(Krever Business Manager oppsett)

Pris: 1099,- 

Facebook/Instagram Remarketing kampanje: 

Med en Remarketing kampanje kan du vise annonsene dine til brukere som allerede har vært i nettbutikken din og kjenner deg. Salg til eksiterende kunder koster mindre og gir mer effektive resultater enn jakten på nye.
En Remarketing kampanje anbefales etter en salgskampanje for å skape merkevarebevissthet. Du velger selv annonsebudsjett. 

(Krever Business Manager oppsett)

Pris: 1099,-

 

Oppsett av Facebook og Instagram shop: 

I dag kan du med din bedriftsside selge produkter og tjenester via en egen nettbutikk på din Facebook og Instagram. Jeg setter opp butikken og legger inn produktene med bilder, produktínformasjon og pris i en egen shop som vises på egne sider i kanalene. Når butikken er oppe kan du også tagge bilder, innlegg og storys med produktene slik at når kunden ser noe de liker kan de med ett enkelt klikk komme rett inn til produktet i nettbutikken deres. 

Pris: 2099,-