Sliter du ofte med å finne riktige hashtags til profilen din?

Leter du deg ihjel, og til slutt mister all inspirasjon for å lage bra innhold fordi det er så mange ting du må tenke på?

 

Vi har hatt det samme problemet i lang tid, og lanserer derfor denne tjenesten, som ikke bare sparer deg enormt mye tid, men også hodepine, stress og mangel på gode hashtags når du skal poste ditt innhold på dine sosiale medier.

 

Say hello to your lifesaver!

150 personlige #hashtags for din Instagram

 

Den eneste hashtagslisten du trenger, som er skreddersydd til ditt innhold og kategorier du fokuserer på.

Hashtagene er researchet og delt i 3 forskjellige kategorier pr tema, som er:

1. Store hashtags med 500.000 poster eller mer.

2. Beste hashtags som får best treff og gir deg mest mulig rekkevidde.

3. Små/ nisje hashtags, som ikke nødvendigvis er de mest effektive på kort tid, men gir deg en god plassering og mange eksponeringer over lang tid.

 

Alt er allerede testet, og blir skreddersydd etter dine kategorier og innhold. Med denne listen kan vi garantere bedre rekkevidde, eksponering og klikk på dine kommende poster. Du kan kun fokusere på det du er best på, nemlig være kreativ og skape innholdet som nå vil nå ut til mange flere!

 

Når du kjøper denne tjenesten får du umiddelbart et steg-for-steg PDF hvor du svarer på våre spørsmål og som en ekstra BONUS har vi lagt inn:

 

Noen ekstra tips og råd for bruk av hashtags!

 

Etter at vi har fått svarene fra deg, setter vi oss ned og lager hashtagslisten din. Denne får du tilsendt ila 1-3 virkedager , og kan bruke i mange måneder fremover. Vi anbefaler å fornye hashtaggene ca hver 3 måned.

 

Er du klar for å få orden på sysakene?

150 Personlige #hashtags for din instagram

kr 497,00Pris