Sliter du ofte med inspirasjon til innhold?

Stresser du veldig mye rundt det å skulle poste noe nytt, spennende og engasjerende hver eneste dag?

 

Vi har hatt det samme problemet og har derfor funnet den perfekte løsningen, som ikke bare sparer deg enormt mye tid, men også hodepine, stress og mangel på inspirasjon når det gjelder å poste godt innhold på dine sosiale medier. 

 

Si hei til din nye bestevenn!

30 days Personal Content Calendar for Instagram

 

Den perfekte innholdsplanleggeren for Instagram.

Du velger oppsett for hvordan profilen din skal se ut, fargepalett om du har en og du får 30 ting mindre å tenke på den neste måneden, nemlig HVA du skal poste om.

 

Alt er planlagt for deg, og skreddersydd etter dine ønsker, behov og ikke minst ditt tidskjema. Med denne planleggeren får du enkelt oversikt over din profil, dine kommende poster og hva de bør handle om. Du kan kun fokusere på det du er best på, nemlig være kreativ og skape innholdet som kalenderen viser deg.

 

Når du kjøper denne tjenesten får du umiddelbart et steg-for-steg PDF hvor du velger de forskjellige alternativene, svarer på spørsmål og som en ekstra BONUS har vi lagt inn:

 

10 ekstra tips til spennende og engasjerende innhold på Instagram.

 

Etter at vi har fått svarene fra deg, setter vi oss ned og lager kalenderen din. Denne får du tilsendt ila 48 timer, og kan bruke i mange måneder fremover. Bonustipsene kommer sammen med kalenderen.

 

Er du klar for å få orden på sysakene?

30-Days Instagram content calendar

kr 797,00Pris