SPØRSMÅL OG TILBAKEMELDINGER

Vi setter pris på spørsmål og tilbakemeldinger, ris og ros. Her finner du ofte stilte spørsmål, og du får muligheten til å chatte med oss anonymt.

Hvordan kan dere være så billige? Vi ønsker å skape et stort nettverk av jenter som heier på hverandre, og vil heller ha mange medlemmer som betaler lite, enn motsatt. Jo større vårt nettverk blir, jo mer får vi å tilby medlemmene.

Når får jeg oppdrag? Kjøper du årsabonnement får du minst ett oppdrag i året, men gjerne fler. Kjøper du månedsabonnement får du oppdrag dersom vi finner noe som passer din profil, og du kan vise til utvikling og engasjement. Vi ønsker likevel ikke at fokuset og målet skal være å få et enkeltoppdrag, men at du skal lære deg alt du trenger å vite for å bygge følgertall og få annonsører selv.

Hva er Equal Community? I Equal har vi både medlemsportal på nettsiden og en aktiv facebookgruppe hvor alle kan stille spørsmål, dele erfaringer, melde seg inn i supportgruppene våre til blogg og instagram, samt. bli kjent med andre medlemmer, få tilgang på livesendinger, sette seg opp på snap-dag til vår egen community-snap og mye, mye mer. Her er det rom for alle!

Equal Agency drives av gründer Donna Kastrati, journalist og influenser Benedicte Haugaard og markedsføreren Karoline Hamre.